20è CICLE JOC AL NINOT

Us presentem la programació del 20è cicle de titelles per als més menuts "Joc al Ninot". Sis espectacles repartits en sis diumenges, que ens traslladaran a un mon fantàstic ple d’històries, aventures, cançons i titelles a la ciutat de Lleida.

DESCARREGA'T LA PROGRAMACIÓ (PDF)


INFORMACIÓ


VENDA DE LOCALITATS
ANTICIPADES

del 12 de gener al 4 de març de 2016
Horaris: de dl. a dv. de 10 a 15 h
Reserves: Centre de Titelles de Lleida
Tel. 973 27 02 49

A TAQUILLA
cada diumenge d’actuació
Lloc: CaixaForum Lleida
Horaris: de 10 a 13 h

HORARI D’ACTUACIONS: 11 i 12.30 h

PREUS
7 € platea / 5 € amfiteatre excepte el dia 24 de gener (campanya en suport a la Fira de Titelles) 10 € platea / 8 € amfiteatre

LLOC D’ACTUACIÓ
CaixaForum Lleida
Blondel, 3. 25002 Lleida


PROGRAMACIÓ


24 GENER: EL PETIT ELEFANT - CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA
El petit elefant és molt tafaner, no para de fer preguntes; s’arriscarà a endinsar-se a la jungla i a viure una profitosa i alhora perillosa descoberta.
Campanya en suport a la Fira de Titelles: Adquireix la teva entrada i la diferència de preu es destinarà a tirar endavant la Fira.




31 GENER: LA LLUNA D'EN JOAN - TEATRE NU
En Joan és un nen que viu en una illa amb el seu pare, que és pescador. Tots dos viuen feliços, però una nit de tempesta un cop de mar arrabassa la salut del pare.




14 FEBRER: LA FAULA DE LA GUINEU - TITIRITEROS DE BINEFAR
És la història d’un avi que viu als Pirineus i la seva relació amb una guineu que li roba les gallines. Una metàfora sobre la relació entre l’home i la natura.




21 FEBRER: PEDRA A PEDRA - EL TEATRE DE L'HOME DIBUIXAT
Hi ha platges plenes de pedres, mes no totes són iguals. Aquesta és una proposta per desvetllar la imaginació, entre els nens i nenes, a través dels objectes inanimats.




6 MARÇ: EN PATUFET - CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA
És la història de les trifulgues d’un infant, menut, coratjós i despert que, experimenta el desig de valdre’s per ell mateix i de fer-se gran.




JOC AL NINOT AL TERRITORI
30 gener a les 18 h. Auditori del Casal. Almacelles
7 de febrer a les 12 h. Espai Cultural la Lira. Tremp


KISSU - CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA
En Kissu, el cadell de llop, s’ha perdut. Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l’acullen a casa. Però què passarà quan aquests descobreixin que en Kissu és un llop?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada