CAMPANYA ESCOLAR 2016/17

Des del Centre de Titelles de Lleida us informem de la campanya escolar que es durà a terme el curs 2016/17. Enguany, us proposem gaudir dels espectacles "El somni de l'espantaocels" i del "Xim", amb la novetat de poder veure en "Xim" en anglès.

Campanya escolar 2016/17

EL SOMNI DE L'ESPANTAOCELLS

Dates: 15, 16, 17, 18 i 19 de maig de 2017
Cursos recomanats: P3, P4, P5
Horari: 9.30 i 11 h
Preu: 6 € (5,50 € escoles sòcies Amics de la Fira)
Lloc: CaixaForum Lleida (Av. Blondel 3, Lleida)

La Toia, viu a pagès. Un dia, entre uns matolls, es troba un espantaocells abandonat, desmanegat i brut. El recomposa, se’n fa amic i se l’emporta a casa. Amb ella, i amb els animalons que per allí volten, l’espantaocells enceta una nova existència, que el portarà a veure acomplert el seu somni: deixar d’espantar ningú i volar a veure món.
Un espectacle entranyable, executat per dues actrius, amb titelles i cançons, que el públic podrà cantar.




Pantalla completa




NOVETAT! EN XIM EN ANGLÈS

Dates: 25 i 26 de maig de 2017
Cursos recomanats: P5, 1r i 2n de primaria
Horari: 9.30 i 11 h
Preu: 6 € (5,50 € escoles sòcies Amics de la Fira)
Lloc: CaixaForum Lleida (Av. Blondel 3, Lleida)

Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Per això, acompanyat de la titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família.
És un espectacle de petit format concebut per fer-se present a les escoles i que entronca l’expressivitat plàstica i dramàtica amb la musical, tot propiciant que el cant esdevingui una eina més al servei del gaudi artístic i de l’educació dels menuts espectadors. Un espectacle que pot ser presentat, també, al públic familiar en sales i teatres servit, llavors, amb el suport d’un músic i amb la música en viu.




Pantalla completa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada