PREMI INTERNACIONAL CIUTAT DE LLEIDA

La Fira de Teatre de Titelles de Lleida ha estat guardonada amb el Premi Internacional Ciutat de Lleida 2017, el guardó instituït per l’Ajuntament de Lleida amb l’objectiu de promoure la projecció internacional de Lleida i la seva àrea d’influència.




Amb aquest premi es reconeix públicament i institucional la trajectòria de persones, institucions, empreses o entitats de la societat civil que hagin destacat per la seva aportació al coneixement o el ressò internacional de Lleida i el seu entorn geogràfic a través de treballs dins dels àmbits acadèmic, científic, econòmic, social o cultural.

La presidenta del jurat del premi, la periodista Rosa Maria Calaf, ha remarcat que s’ha valorat, molt especialment, “la consolidació de la fira i la seva trajectòria que ha demostrat el valor que té i, sobretot, la capacitat d’atraure i acollir companyies estrangeres. A més ha estat presentada internacionalment en altres fires i, per tant, demostra que porta el nom de Lleida arreu”. Calaf ha afegit que “amb la concessió del premi a la Fira hem apostat pel teatre de carrer, adreçat molt especialment als infants, i que té molt a veure en mantenir les tradicions”.

Aquest premi internacional s’atorga anualment per l’Ajuntament de Lleida a qui un jurat format per persones de reconeguda trajectòria internacional decideixi prèvia presentació de candidatures. Rosa Maria Calaf, periodista i excorresponsal de TVE a la Xina, és la presidenta del jurat, del qual també formen part Albert Galinsoga, catedràtic de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la UdL; el president del grup Ros Roca, Ramon Roca; el periodista i exdirector de La Vanguardia, Lluís Foix, i el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada