CAMPAMYA ESCOLAR 2018/19

Des del Centre de Titelles de Lleida us informem de les activitats que es duran a terme el curs 2018/19. Un any més, us oferim la possibilitat de veure els nostres espectacles en dos formats: el de Campanya Escolar i el d’Actuació a la vostra Escola, on ens podem desplaçar.

Carta a les escoles - Campanya escolar 2018/19LA JANA I ELS TRES ÓSSOS

Dates: 21, 22, 23 i 24 de maig de 2019
Cursos recomanats: P2, P3, P4, P5
Horari: 9.30 i 11 h
Preu: 6 € (5,50 € escoles sòcies Amics de la Fira)
Lloc: CaixaForum Lleida (Av. Blondel 3, Lleida)

La Jana i els tres óssos és una versió del conte popular La Rínxols d’Or; un muntatge adreçat als més menuts. El marc escenogràfic ens evoca una botigueta on es despatxen contes i on els titelles esdevenen joguines a mans dels seus manipuladors, que basteixen la narració servint-se alhora de les cançons i de les ombres, tot conreant el clima màgic i tendre que tenen aquestes històries pels infants d’arreu.


RESERVA D’ESPECTACLES
Campanya Escolar i Actuació a les Escoles
Centre de Titelles de Lleida - Pl. de l’Hort de Santa Teresa, 1 Lleida
Horari: de 10 a 15 h - Tel.: 973 270 249
Correu electrònic: centre@titelleslleida.com
ACTUCIÓ A LES ESCOLES
Amb aquests espectacles, el Centre de Titelles s’atansa a la vostra escola per oferir-los en un format més proper als més menuts, sigui a l’aula o a la sala d’actes de l’escola. És una ocasió idònia per a realitzar una tasca pedagògica i de proximitat, plegats.


XIM (Disponible en Català i en Anglès)

Disponiblilitat: Tot el curs
Cursos recomanats:
CATALÀ: P2, P3, P4 i P5
ANGLÈS: P5, 1r i 2n de primaria

Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Per això, acompanyat de la titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família.
És un espectacle de petit format concebut per fer-se present a les escoles i que entronca l’expressivitat plàstica i dramàtica amb la musical, tot propiciant que el cant esdevingui una eina més al servei del gaudi artístic i de l’educació dels menuts espectadors. Un espectacle que pot ser presentat, també, al públic familiar en sales i teatres servit, llavors, amb el suport d’un músic i amb la música en viu.
Pantalla completa

EN PATUFET

Disponiblilitat: Tot el curs
Cursos recomanats:
CATALÀ: P2, P3, P4 i P5

En Patufet és un dels personatges més tendres i eixerits de la nostra rondallística. Posar a l’abast de l’infant més menut el món fantàstic de la tradició autòctona és, tanmateix iniciar-lo en la descoberta de les pròpies arrels, del tarannà i del sentir del seu poble. La història d’en Patufet és també la història de les trifulgues d’un infant, menut, coratjós i despert que, com qualsevol infant, experimenta el desig de valdre’s per ell mateix i de fer-se gran. El nostre muntatge, tot i fidel al tradicional fil argumental, evidencia com l´anhel i les esperances d’un marrec, que aspira a fer-se un home fet i dret, es congenien amb la il•lusió de perpetuar el personatge i la història d'un protagonista sempre menut: en Patufet.
Full Screen
TITELLES ALS APARADORS – FIRA DE TITELLES DE LLEIDA
La Fira de Titelles us convida un any més a col·laborar, guarnint els aparadors de les botigues de Lleida. Més endavant rebreu tota la informació del projecte.
Aquest any la 30a Fira de Titelles de Lleida tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig de 2019
AMICS DE LA FIRA! FEU-VOS SOCIS
Quota anual: 31 €
Si us interessa tenir descomptes en les Campanyes Escolars i en les Actuacions a l’escola....
Aquest any la 30a Fira de Titelles de Lleida tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig de 2019Bon curs 2018/19!
Centre de Titelles de Lleida


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada