JOC AL NINOT 2020

Us presentem la programació del 24è cicle de titelles per als més menuts "Joc al Ninot". cinc espectacles repartits en sis diumenges, que ens traslladaran a un món fantàstic ple d’històries, aventures, cançons i titelles a la ciutat de Lleida.

DESCARREGA'T LA PROGRAMACIÓ (PDF)



12 GENER: SOLISTA - ROCAMORA TEATRE
Set històries divertides, poètiques, sorprenents, representades amb sis titelles de fil diferents. L’actor i animador de les marionetes actua i juga amb elles a escena.




19 GENER: ON VAS, MOBY DICK? - CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA
A en Tim li agrada molt de veure el mar. Per això, sempre que pot, visita la seva àvia al seu poble de pescadors. Allí coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li explicarà la història de la Moby Dick.




26 GENER: PENJANT D'UN FIL - DI FILIPO MARIONNETTE
Un espectacle de titelles ple de simplicitat i poesia. T’involucra, et mou i et diverteix. Els titelles estan vius; vius en el sentit de ser capaços de transmetre emocions.




2 FEBRER: RUTINES - EUGENIO NAVARRO
El protagonista d’aquestes Rutines és en Malic, que en aquesta ocasió s’enfronta a la rebel·lió dels personatges i dels elements escènics en una comèdia delirant.




9 FEBRER: XIM - CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA
Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pel entremaliat que s’ha perdut. Juntament amb la seva cuidadora viatgen per tot arreu buscant a la seva família.



INFORMACIÓ DEL JOC AL NINOT


VENDA DE LOCALITATS ANTICIPADES
Del 16/12/2019 al 7/02/2020
Excepte del 24/12/2019 a l'1/1/2020
Horaris: de dl. a dv. de 10 a 15 h
Reserves: Centre de Titelles de Lleida - Tel. 973 27 02 49

A TAQUILLA
cada diumenge d’actuació
Lloc: CaixaForum Lleida
Horaris: de 10 a 13 h

HORARI D’ACTUACIONS: 11 i 12.30 h
PREUS 7 € platea / 5 € amfiteatre

LLOC D’ACTUACIÓ
CaixaForum Lleida - Blondel, 3. 25002 Lleida.


JOC AL NINOT AL TERRITORI
Amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, es programarà l’espectacle Xim, en dos pobles del territori.
En breu informarem dels dies i llocs d'actuació.