31a FIRA DE TITELLES - NOVA DATA! - 8 DE JULIOL

En aquests moments de crisi sanitària i amb la proximitat de dates de la celebració de la 31a Fira de Titelles, que s'havia de celebrar els dies 1, 2 i 3 de maig, l'equip de la Fira ens hem resistit a suspendre l'edició d'enguany. El sector necessita mantenir-se actiu i disposar d'espais de trobada, d'intercanvi i de negoci per sortir d'aquesta crisi.

Per aquest motiu hem reinventat la Fira: serà una Fira diferent i excepcional, d'acord amb la situació que estem vivint a nivell mundial.

Celebrarem una Fira d'un sol dia de durada i se celebrarà el proper 8 de juliol de 2020, i en un sol espai d'actuació, el Palau de Congressos de La Llotja de Lleida, on disposarem de diferents espais d'exhibició tant interiors com exteriors. Per donar cabuda al màxim d'espectacles seleccionats i que formen part de la programació oficial, hem enfocat aquesta Fira d'emergència intentant potenciar els dos pilars essencials de la Fira: el de caràcter professional i el de caràcter de festa popular per a la ciutat. Els espectacles de sala tindran un format "showcase" i només hi tindran accés els professionals acreditats. Als de carrer hi podran accedir tan professionals com públic, ja que es veuran complets.

Desitgem, ara més que mai, retrobar-nos el dia 8 de juliol a Lleida, en uns moments que tan nosaltres com el sector us necessita sentir a prop. Ben aviat més informació!


www.firatitelles.com