QUE ELS TITELLES VINGUIN A CASA!DUDA PAIVA COMANY - MONSTERS
Espectacel inaugural 31a Fira de Titelles
Disponible: 1 de maig, a les 19 h.
Fins al: 3 de maig, a les 23 h.
Públic: Familiar (a partir de 6 anys)

Aquest cap de setmana s'havia de celebrar la 31a Fira de Titelles de Lleida. Una Fira que ja estava preparada perquè durant tres dies, públic, titellaires, programadors, directors de festivals... vinguts d'arreu del món, gaudissin d'espectacles i d'activitats a l'entorn de l'art dels titelles.

Atesa la crisi sanitària en la que ens trobem, la Fira s'ha hagut de posposar i aquest mes de maig, Lleida no podrà ser la capital dels titelles. No obstant això, volem que els titelles entrin a totes les cases i per aquest motiu, el proper divendres 1 de maig, us donem la possibilitat de veure des de casa l'espectacle "Monsters", de la companyia Duda Paiva que havia d'inaugurar la 31a Fira.

Aquesta companyia holandesa, reconeguda internacionalment, presentava per primer cop a la península la seva nova producció. Un espectacle dirigit al públic familiar que combina el teatre corporal, la dansa i la manipulació de titelles.

La 31a Fira aixeca el teló i volem sentir el vostre escalf gaudint d'aquest primer espectacle.

QUE ELS TITELLES VINGUIN A CASA!
DUDA PAIVA COMANY - MONSTERS
L'espectacle: Afortunadament, Narcís té els monstres sota control. Ell mostra el que poden fer: donar-se la volta, ballar, cantar i fins i tot volar. Però als monstres no els agraden els trucs. És per això que es rebel·len i de cop i volta la pregunta és qui és realment la bèstia. Una cosa és segura: el que veus no és el que obtens. Així que no jutgeu ningú pel seu aspecte!

www.dudapaiva.com