27a FIRA DE TITELLES DE LLEIDA

La 27a Fira de Titelles de Lleida es celebrarà els dies 29, 30 d'abril i 1 de maig de 2016. La Fira com a mercat d'espectacles de titelles, teatre d'objectes, màscares, visual i d'ombres, és una cita anual que aplega titellaires, creadors, programadors, festivals i usuaris de la Cultura i del món de les Arts Escèniques.
La Fira de Titelles de Lleida única en el seu àmbit al territori, es proposa ser un aparador d'espectacles, però també aposta per oferir un llarg llistat d'activitats paral·leles, professionals i de formació, tant per al públic en general com per als professionals del sector de les Arts Escèniques. Així com també ofereix un ampli ventall d'activitats de caire social, sempre amb l'art del teatre de titelles i objectes com a protagonista.

El dia 8 de setembre, s'obre el període per rebre les inscripcions de les companyies, a nivell català, de la resta de l'estat i internacional. El període finalitzarà el 9 d'octubre de 2015.

A l'àrea de companyies podreu descarregar els formularis d'inscripció i llegir-ne les condicions de participació.

La darrera edició de la Fira celebrada els dies 1, 2 i 3 de maig de 2015, va comptar amb la presència de més de 300 professionals inscrits, nacionals i internacionals, que van poder gaudir de 16 estrenes (4 absolutes, 8 a Catalunya i 4 a l'estat), al voltant de 90 actuacions realitzades per les 24 companyies seleccionades, presentacions, Masters Class, tallers, etc...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada