ACTIVITATS ESCOLARS 2017/18

Des del Centre de Titelles de Lleida us informem de les activitats que es duran a terme el curs 2017/18. Un any més, us oferim la possibilitat de veure els nostres espectacles en dos formats: el de Campanya Escolar i el d’Actuació a la vostra Escola, on ens podem desplaçar.

CAMPANYA ESCOLAR 2017/18


GÚLLIVER AL PAÍS DE LIL·LIPUT

Dates: 24, 25, 28 i 29 de maig de 2018
Cursos recomanats: P3, P4, P5 i 1r
Horari: 9.30 i 11 h
Preu: 6 € (5,50 € escoles sòcies Amics de la Fira)
Lloc: CaixaForum Lleida (Av. Blondel 3, Lleida)

Gúlliver, infant encara, somnia sempre en fer-se a la mar i esdevenir capità de goleta. En créixer, podrà viure la seva primera aventura que el durà a naufragar i caure presoner dels pobladors de Lil.liput. En aquell món, Gúlliver és talment un gegant i els lil•liputencs estan ben esporuguits. Ell, però, se’n guanya la confiança i l’amistat fins el punt d’esdevenir l’heroi del poble. Ell és qui, d’un cop per sempre, foragita les disputes i les guerres entre Lil.liput i Belfuscú i propicia l’esperit de concòrdia i de cooperació d’ambdós pobles.




Pantalla completa

ACTUACIONS A LES ESCOLES BRESSOL 2017/18


XIM / CHIM
En Xim és un petit ximpanzé que ha perdut els seus pares. Viu en una caseta amb rodes i, acompanyat de la seva amiga, viatja pel món tot cercant-los. Espavilat com és, és capaç de fer qualsevol cosa! Fins i tot, de trobar els pares?

Cursos recomanats en català: P3, P4 i P5
Cursos recomanats en anglès: P5, 1r i 2n de primària
Disponibilitat: tot el curs




Pantalla completa



EN PATUFET
En Patufet és un menut coratjós i eixerit, amb ànsies, però de fer-se gran. El muntatge, fidel a la tradició, reviu les conegudes trifulgues d’aquest marrec, tot i congeniar les aspiracions pròpies de fer-se un home, pròpies de tot infant, amb la il·lusió de perpetuar la història d’aquest singular protagonista, eternament menut.

Edat recomanada: nens i nenes de 3 a 5 anys
Disponibilitat: tot el curs




Pantalla completa




RESERVA D'ENTRADES
Centre de Titelles: Pl. de l'Hort de Santa Teresa, 1. Lleida
Horari: de 10 a 15 h
Tel: 973 270 249
Correu electrònic: centre@titelles.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada