JOC AL NINOT 2023

El cicle de titells JOC AL NINOT celebra enguany la 26a edició amb cinc espectacles, repartits en cinc diumenges, que ens traslladaran a un món fantàstic ple d’històries, aventures, cançons i titelles a la ciutat de Lleida.15 GENER: BUNJI, LA PETITA COALA
FESTUC TEATRE

Horari: 11 i 12.30 h / CaixaForum Lleida

Un espectacle de teatre i titelles ambientat en la fauna australiana que ens parla de la riquesa de la diversitat, el respecte i l'amor cap a la natura i la innocència dels més petits!
22 GENER: KISSU
CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA

Horari: 11 i 12.30 h / CaixaForum Lleida

Per a en Kissu, el cadell de llop, la descoberta de l’entorn és una aventura que el porta a allunyar-se del seu cau i de la seva mare, fins a perdre’s i anar a raure al món dels homes. Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l’acullen a casa. Però què passarà quan aquests descobreixin la vertadera naturalesa d’en Kissu?
29 GENER: POEMES VISUALS
COMPANYIA JORDI BERTRAN

Horari: 11 i 12.30 h / CaixaForum Lleida

Un espectacle generós i ple de tendresa, en el que prenen vida un conjunt de lletres i creen un univers ple de personatges, coreografies, humor i accions dramàtiques, tot demostrant que les lletres no serveixen només per omplir papers i ordinadors, sinó que també poden crear un món sensible, de sorprenent senzillesa.
5 FEBRER: ES VEN GERMÀ PETIT
CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA

Horari: 11 i 12.30 h / CaixaForum Lleida

La Laia està ben tipa del seu germà petit. Quan va néixer era molt bo i mot bonic, però ara s’ha convertit en un petit monstre. Quan fa dibuixos, ell els hi estripa, quan fa figuretes de fang ell les hi trenca totes,... fins que la Laia pren una decisió: vendrà el seu germà petit.
12 FEBRER: L'OMBRA DE PINOTXO
CIA. LA PUNTUAL – NÈSTOR NAVARRO

Horari: 11 i 12.30 h / CaixaForum Lleida

Al final del conte Pinotxo es converteix en un nen de debò i com tots els nens de carn i ossos també es fa gran. Avui Pinotxo ja és un home i des del seu taller ens explicarà les seves aventures amb ombres xineses, titelles i marionetes.


INFORMACIÓ DEL JOC AL NINOT


VENDA DE LOCALITATS ANTICIPADES
Les entrades es posen a la venda des del 21 de desembre a les 11h i fins el mateix dia de les actuacions, en cas que no s’hagin exhaurit, a través de www.titelleslleida.com
Tots els infants a partir d’un any, han d’abonar l’entrada.
Tots els infants a partir d’un any, han d’abonar l’entrada.

AMICS DE LA FIRA
Reserva anticipada: del 14 al 21 de desembre
Entrades al 50% de descompte (una entrada per espectacle i carnet).
Es poden comprar un màxim de 6 entrades per espectacle i carnet.

JOC AL NINOT 2022
Dies: 15, 22 i 29 de gener i 5 i 12 de febrer
Horari: 11 i 12.30h
Preus: 8 € platea / 6 € amfiteatre
Lloc: CaixaForum Lleida (Av. Blondel, 3. 25002 Lleida)
Organitza: Centre de Titelles de Lleida
Amb el suport: Generalitat de Catalunya, CaixaForum Lleida i l'Ajuntament de Lleida