KUNTUR - NOVA PRODUCCIÓ

El còndor, kuntur en llengua quítxua, era un animal sagrat a la cultura inca. Símbol de saviesa i llibertat, era considerat un guia espiritual i el guardià que vetllava per la comunitat. Aquesta majestuosa au simbolitza la connexió entre allò humà i allò diví, entre el món terrenal i el món espiritual, entre el passat i el present, entre la vida quotidiana i els anhels i desitjos.

ENTRADES JOC AL NINOT 2024

Entrades disponibles a partir del 21 de desembre a les 11 h i fins el mateix dia de les actuacions, en cas que no s’hagin exhaurit. El 27è Cicle de titelles per als més menuts, Joc al ninot es durà a terme els dies 14, 21 i 28 de gener i de febrer de 2024.
Tots els infants a partir d’un any, han d’abonar l’entrada.

JOC AL NINOT 2024

El cicle de titells JOC AL NINOT celebra enguany la 27a edició amb cinc espectacles, repartits en quatre diumenges, que ens traslladaran a un món fantàstic ple d’històries, aventures, cançons i titelles a la ciutat de Lleida.

CAMPANYA ESCOLAR 2024

LA CIUTAT DE LES LLUMS - ESPECTACLE
UN ESPECTACLE DE TITELLES BASTA EN LA HISTÒRIA DE LLEIDA!
VENIU A DESCOBRIR-LA!

Des de la Fira de Teatre de Titelles de Lleida us fem arribar la informació referent a la Campanya Escolar que oferirem per a totes les escoles, conjuntament amb el Museu de Lleida.

AVANÇAMENT PROGRAMACIÓ 34a FIRA

La Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de maig, ja escalfa motors amb l’objectiu seguir essent un referent internacional per al sector teatral i en especial per al teatre de titelles, objectes i ombres.