JOC AL NINOT AL TERRRITORI 2020

Xim del Centre de Titelles de Lleida, serà l'espectacle que es representarà enguany dins el cicle de titelles "Joc al Ninot al territori", gràcies a la col·laboració de l’Institut d’Estudis.
Ilerdencs de la Diputació de Lleida.
Aquí us deixem tota la informació:

JOC AL NINOT 2020

Us presentem la programació del 24è cicle de titelles per als més menuts "Joc al Ninot". cinc espectacles repartits en sis diumenges, que ens traslladaran a un món fantàstic ple d’històries, aventures, cançons i titelles a la ciutat de Lleida.

DESCARREGA'T LA PROGRAMACIÓ (PDF)

ON VAS, MOBY DICK? - Nova producció 2019

El passat 19 d'octubre varem estrenar On vas, Moby Dick? a FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears.
On vas, Moby Dick?
és una adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville, escenificat per a públic familiar, on els titelles de taula, les projecció de dibuixos animats i les cançons ens endinsen a la història de la gran balena blanca, Moby Dick.

CAMPANYA ESCOLAR 2019/2020

Des del Centre de Titelles de Lleida us informem de les activitats que es duran a terme el curs 2019/20. Un any més, us oferim la possibilitat de veure els nostres espectacles en dos formats: el de Campanya Escolar i el d’Actuació a la vostra Escola, on ens podem desplaçar.

Carta a les escoles - Campanya escolar 2019/20

ACTUACIONS A LES ESCOLES 2019/20

Amb aquests espectacles, el Centre de Titelles s’atansa a la vostra escola per oferir-los en un format més proper als més menuts, sigui a l’aula o a la sala d’actes de l’escola. És una ocasió idònia per a realitzar una tasca pedagògica i de proximitat, plegats.

Actuacions a les escoles 2019/20 (pdf)