FEM TELETREBALL


Per responsabilitat amb la situació actual en relació a prevenció i control de la propagació del Covid-19, hem decidit tancar l'oficina fins que finalitzi l'estat d'alarma. Podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a centre@titelleslleida.com.

Continuem treballant pel teatre de titelles!

JOC AL NINOT AL TERRRITORI 2020

Xim del Centre de Titelles de Lleida, serà l'espectacle que es representarà enguany dins el cicle de titelles "Joc al Ninot al territori", gràcies a la col·laboració de l’Institut d’Estudis.
Ilerdencs de la Diputació de Lleida.
Aquí us deixem tota la informació:

JOC AL NINOT 2020

Us presentem la programació del 24è cicle de titelles per als més menuts "Joc al Ninot". cinc espectacles repartits en sis diumenges, que ens traslladaran a un món fantàstic ple d’històries, aventures, cançons i titelles a la ciutat de Lleida.

DESCARREGA'T LA PROGRAMACIÓ (PDF)

ON VAS, MOBY DICK? - Nova producció 2019

El passat 19 d'octubre varem estrenar On vas, Moby Dick? a FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears.
On vas, Moby Dick?
és una adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville, escenificat per a públic familiar, on els titelles de taula, les projecció de dibuixos animats i les cançons ens endinsen a la història de la gran balena blanca, Moby Dick.

CAMPANYA ESCOLAR 2019/2020

Des del Centre de Titelles de Lleida us informem de les activitats que es duran a terme el curs 2019/20. Un any més, us oferim la possibilitat de veure els nostres espectacles en dos formats: el de Campanya Escolar i el d’Actuació a la vostra Escola, on ens podem desplaçar.

Carta a les escoles - Campanya escolar 2019/20