KUJIRA - NOVA PRODUCCIÓ 2020

Estem treballant en un nou espectacle itinerant on una imponent balena blava s'obre camí per la ciutat fent sentir el seu cant. Un cant a la vida i al respecte al medi ambient, que interpel·la a l’espectador sobre la responsabilitat col·lectiva envers l’emergència climàtica.

FEM TELETREBALL

Per responsabilitat amb la situació actual en relació a prevenció i control de la propagació del Covid-19, hem decidit tancar l'oficina fins que finalitzi l'estat d'alarma. Podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a centre@titelleslleida.com.

JOC AL NINOT AL TERRRITORI 2020

Xim del Centre de Titelles de Lleida, serà l'espectacle que es representarà enguany dins el cicle de titelles "Joc al Ninot al territori", gràcies a la col·laboració de l’Institut d’Estudis.
Ilerdencs de la Diputació de Lleida.
Aquí us deixem tota la informació:

JOC AL NINOT 2020

Us presentem la programació del 24è cicle de titelles per als més menuts "Joc al Ninot". cinc espectacles repartits en sis diumenges, que ens traslladaran a un món fantàstic ple d’històries, aventures, cançons i titelles a la ciutat de Lleida.

DESCARREGA'T LA PROGRAMACIÓ (PDF)

ON VAS, MOBY DICK? - PRODUCCIÓ 2019

El passat 19 d'octubre varem estrenar On vas, Moby Dick? a FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears.
On vas, Moby Dick?
és una adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville, escenificat per a públic familiar, on els titelles de taula, les projecció de dibuixos animats i les cançons ens endinsen a la història de la gran balena blanca, Moby Dick.