ACTUACIONS A LES ESCOLES
Amb aquests espectacles, el Centre de Titelles s’atansa a la vostra escola per oferir-los en un format més proper als més menuts, sigui a l’aula o a la sala d’actes de l’escola. És una ocasió idònia per a realitzar una tasca pedagògica i de proximitat, plegats.
ES VEN GERMÀ PETIT
La Nina està ben tipa del seu germà petit. Quan va néixer era molt bo i mot bonic, però ara s’ha convertit en un monstret. Quan fa dibuixos, ell els hi estripa, quan fa figuretes de fang ell les hi trenca totes,... fins que la Laia pren una decisió: vendrà el seu germà petit.
Una història divertida sobre l’arribada d’un nou fill a la família i la convivència entre germans.

Disponiblilitat: Tot el curs
Cursos recomanats:
CATALÀ: P2, P3, P4 i P5

Pantalla completaXIM (Disponible en Català i en Anglès)

Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Per això, acompanyat de la titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família.
És un espectacle de petit format concebut per fer-se present a les escoles i que entronca l’expressivitat plàstica i dramàtica amb la musical, tot propiciant que el cant esdevingui una eina més al servei del gaudi artístic i de l’educació dels menuts espectadors. Un espectacle que pot ser presentat, també, al públic familiar en sales i teatres servit, llavors, amb el suport d’un músic i amb la música en viu.


Disponiblilitat: Tot el curs
Cursos recomanats:
CATALÀ: P2, P3, P4 i P5
ANGLÈS: P5, 1r i 2n de primaria
Pantalla completaEN PATUFET

En Patufet és un dels personatges més tendres i eixerits de la nostra rondallística. Posar a l’abast de l’infant més menut el món fantàstic de la tradició autòctona és, tanmateix iniciar-lo en la descoberta de les pròpies arrels, del tarannà i del sentir del seu poble. La història d’en Patufet és també la història de les trifulgues d’un infant, menut, coratjós i despert que, com qualsevol infant, experimenta el desig de valdre’s per ell mateix i de fer-se gran. El nostre muntatge, tot i fidel al tradicional fil argumental, evidencia com l´anhel i les esperances d’un marrec, que aspira a fer-se un home fet i dret, es congenien amb la il•lusió de perpetuar el personatge i la història d'un protagonista sempre menut: en Patufet.


Disponiblilitat: Tot el curs
Cursos recomanats:
CATALÀ: P2, P3, P4 i P5

Full Screen
RESERVA D'ENTRADES
Centre de Titelles: Pl. de l'Hort de Santa Teresa, 1. Lleida
Horari: de 10 a 15 h
Tel: 973 270 249
Correu electrònic: centre@titelles.com