ACTUACIONS A LES ESCOLES 2019/20
Amb aquests espectacles, el Centre de Titelles s’atansa a la vostra escola per oferir-los en un format més proper als més menuts, sigui a l’aula o a la sala d’actes de l’escola. És una ocasió idònia per a realitzar una tasca pedagògica i de proximitat, plegats.


XIM (Disponible en Català i en Anglès)

Disponiblilitat: Tot el curs
Cursos recomanats:
CATALÀ: P2, P3, P4 i P5
ANGLÈS: P5, 1r i 2n de primaria

Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Per això, acompanyat de la titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família.
És un espectacle de petit format concebut per fer-se present a les escoles i que entronca l’expressivitat plàstica i dramàtica amb la musical, tot propiciant que el cant esdevingui una eina més al servei del gaudi artístic i de l’educació dels menuts espectadors. Un espectacle que pot ser presentat, també, al públic familiar en sales i teatres servit, llavors, amb el suport d’un músic i amb la música en viu.
Pantalla completaEN PATUFET

Disponiblilitat: Tot el curs
Cursos recomanats:
CATALÀ: P2, P3, P4 i P5

En Patufet és un dels personatges més tendres i eixerits de la nostra rondallística. Posar a l’abast de l’infant més menut el món fantàstic de la tradició autòctona és, tanmateix iniciar-lo en la descoberta de les pròpies arrels, del tarannà i del sentir del seu poble. La història d’en Patufet és també la història de les trifulgues d’un infant, menut, coratjós i despert que, com qualsevol infant, experimenta el desig de valdre’s per ell mateix i de fer-se gran. El nostre muntatge, tot i fidel al tradicional fil argumental, evidencia com l´anhel i les esperances d’un marrec, que aspira a fer-se un home fet i dret, es congenien amb la il•lusió de perpetuar el personatge i la història d'un protagonista sempre menut: en Patufet.
Full Screen
RESERVA D'ENTRADES
Centre de Titelles: Pl. de l'Hort de Santa Teresa, 1. Lleida
Horari: de 10 a 15 h
Tel: 973 270 249
Correu electrònic: centre@titelles.com